Foredrag eller peptalk

Albro er en professionel coaching-virksomhed, der arbejder med udvikling af mennesker – både privat og på arbejdspladsen. Her kan du se et udpluk af de foredrag og peptalk, Albro tilbyder.

Den gode arbejdsplads

Et rigtig spændende og energigivende foredrag til jeres arbejdsplads.

Skab den gode arbejdsplads, hvor I styrker hinanden, gør en aktiv indsats for at få tilfredse medarbejdere og fokuserer på trivsel i hverdagen. Opbyg et miljø, hvor det både er sjovt og udfordrende at være, og som samtidig henvender sig til omverden på en seriøs og kompetent måde. Det giver både gladere medarbejder og tilfredse kunder.
Foredraget giver konkrete værktøjer til at skabe en hverdag, hvor du og dine medarbejdere kan møde glad på arbejde hver dag, og hvor alle bidrager til at give hinanden energi!

På dette foredrag vil jeg gennemgå 4 grundprincipper, samt vise filmen ”FISH”, hvor de 4 principper tages i anvendelse.
Det er både energifyldt, sjovt og nærværende, og så gir’ det væsentlig forøget vækst. Grib chancen og bliv inspireret, og få mulighed for at skabe en bedre arbejdsplads, med vækst, motivation, leg og glæde.

Personlig Power

Har du brug for at blive bedre til det, du brænder for – så er her en rigtig god mulighed.
Med et foredrag om Personlig Power kan du få et værdifuldt bidrag til at styrke og forbedre præstationer inden for sport, arbejde, privat – eller måske et helt andet område af dit liv.
Foredraget henvender sig primært til foreninger, klubber, teams eller lignende.

- bliv rigtig god og nå det ønskede mål -